top of page
Zoeken

tips voor een persoonlijke over mij-pagina

De Over mij-pagina sla ik nooit over als ik een website bezoek. Want ik ben altijd benieuwd naar het gezicht achter een bedrijf. Spreken de foto en het verhaal me aan, dan komt zakendoen meteen een stuk dichterbij. Ook via het beeldscherm voel ik vaak al of er een klik is.

De kracht van de opsomming

Mijn eigen Over mij-pagina schrijven vond ik best lastig. Vertellen wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe, lukte nog wel. Maar ik worstelde met de vraag: hoe maak ik het nou ‘typisch Martina’? Ineens kreeg ik een brainwave. Waarom maak ik geen gebruik van de kracht van de opsomming? Opsommingen vallen lekker op en worden beter onthouden dan lopende tekst. Toen was het ineens een eitje.


Typisch Martina

  • is gek op bitterballen, slagroom, pannenkoeken en ijs

  • wandelt, fietst en fitnest om al dat lekkere eten weer te compenseren :-)

  • reist graag, zowel binnen als buiten Europa

  • verlegt haar grenzen door dingen die ze eng vindt, tóch te doen. Denk aan paragliden, parasailen, buggy rijden, dune bashing en ziplinen

  • wil graag ‘zen’ zijn, maar is eigenlijk ontzettend ongeduldig

  • zit graag achter op de motor bij haar man David en doorkruist zo heel Nederland

  • is gek op schommelen

Collage van leuke foto’s erbij en kláár.


Dus zit jij met je handen in het haar als je bezig bent met je Over mij-pagina? Probeer dit eens. En anders schakel je mij in. Ik help je graag.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page