top of page

Zelf de regie over je website houden, maar de
teksten laten schrijven door een professional?

Bedrijven-Website-teksten-laten-schrijven-Almere

Speciaal voor bedrijven

Heb je behoefte aan pakkende teksten voor je website, maar heb je geen tijd? Je kunt je teksten ook laten schrijven.

 

De website van jouw bedrijf is dé plek om meer te vertellen over je product of dienst. Met pakkende en overtuigende webteksten:

 • onderstreep je de expertstatus van jouw organisatie

 • verleid je klanten om zaken te doen 

 • vergroot je je betrouwbaarheid en geloofwaardigheid

 

Als ervaren communicatieadviseur of marketeer weet je dit natuurlijk allang. Alleen ontbreekt het je aan tijd en/of kennis en ervaring om zelf met je website aan de slag te gaan. Eigenlijk wil je de teksten laten schrijven. Maar waar vind je een goede copywriter? Mijn naam is Martina Langeveld en ik ga graag voor je aan de slag.

Bedrijven-Website-teksten-laten-schrijven-Lelystad

Overtuigende webteksten die raken en inspireren zetten je klanten aan tot actie

Copywriter met meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Ik zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak en heb ervaring opgedaan aan de klantzijde én aan de bureauzijde. Daardoor weet ik heel goed waar jouw behoeftes liggen en met welke uitdagingen je te maken krijgt. Ik help jou aan webteksten die commercieel aantrekkelijk zijn, maar die óók voldoen aan de eisen van Legal en Compliance.

 

Dus houd je graag zelf de regie over je website, maar wil je de teksten laten schrijven door een professional? Een professional met wie je ook nog eens kunt sparren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

 

Taalniveau B1
Ik schrijf webteksten op taalniveau B1, oftewel: teksten in ‘gewonemensentaal’. Jouw doelgroep snapt deze teksten gegarandeerd na 1 keer lezen. Ze zijn duidelijk en to the point. Zonder lange zinnen en moeilijke woorden. Daarnaast houd ik bij het schrijven rekening met inclusiviteit en diversiteit. Dat doe ik door bepaalde termen wél of juist niet te gebruiken. Zo weet je zeker dat je jouw doelgroep bereikt. 

Bedrijven-website-teksten-laten-schrijven-Den-Haag
Bedrijven-website-teksten-laten-schrijven-Hilversum

Wat leveren duidelijke en begrijpelijke webteksten jou op?

De laatste jaren worden consumenten steeds veeleisender. Tegelijkertijd zijn ze minder loyaal. Wil je je klanten vasthouden? Dan is het slim om te investeren in je website en je teksten te laten schrijven door iemand met verstand van zaken. Met duidelijke en begrijpelijke webteksten profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je lezers begrijpen je webteksten na 1 keer lezen. De kans dat ze in actie komen en doen wat jij wilt, wordt hierdoor een stuk groter

 • Je bouwt aan je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, waardoor klanten graag bij je kopen

 • Je teksten worden toegankelijk voor een brede doelgroep, je sluit niemand uit

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

 

Zoek jij een copywriter voor jouw website? Iemand die je met een gerust hart jouw teksten kunt laten schrijven? Als je kiest voor Langeveld Communicatie, dan kies je voor:

 • teksten die overtuigen, raken en inspireren 

 • aandacht voor B1-taal, inclusiviteit en diversiteit, zodat jouw teksten toegankelijk zijn voor een breed publiek

 • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

 • een klantgerichte aanpak

 • afspraak is afspraak

Bedrijven-website-teksten-laten-schrijven-Rotterdam

Als Compliance Officer heb ik diverse documenten door Martina laten redigeren en naar B1 niveau laten brengen. Ik heb Martina daarbij ervaren als een betrokken en deskundige professional met een pro-actieve houding. Ze denkt mee met haar klanten en levert een substantiële bijdrage aan de leesbaarheid van beleidsstukken, procedures en nieuwsbrieven.

Meer weten

Martina heeft weinig informatie nodig om te komen tot duidelijke en concrete teksten. Zij heeft de juiste copywriting skills om te komen tot het gewenste resultaat. Duidelijk, concreet en doelgericht.

Meer weten

Martina weet de juiste toon te treffen in haar teksten. Haar communicatievaardigheden zorgen voor goede reacties op onze mailings en hoge opkomsten voor onze events.

Meer weten

IMG_5004.jpeg
Bedrijven-website-teksten-laten-schrijven-Amsterdam

Wat kost het?

Voorafgaand aan de opdracht, ontvang je van mij een fixed price. Deze is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Nieuwsgierig naar wat je krijgt voor dit bedrag?

Samen bouwen aan webteksten die converteren?

Het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie

 

Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie. Wil je investeren in de website van jouw organisatie, maar heb je niet genoeg schrijfkennis en -ervaring? Of heb je gewoon geen tijd? Ik stroop graag mijn mouwen voor je op.

 

Je bent bij mij ook aan het juiste adres voor: 

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen – van watermanagement en bloembollen tot leningen en verzekeringen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. 

Bedrijven-website-teksten-laten-schrijven-Zwolle
bottom of page