top of page

Met goede teksten maak je van jouw jaarverslag een aantrekkelijk marketinginstrument

Bedrijven-Jaarverslagen-goede-tekst-Almere

Speciaal voor bedrijven

In januari begint het al te kriebelen: in het voorjaar moet het sociaal jaarverslag klaar zijn. Elk jaar is het weer een uitdaging om het verhaal achter de cijfers op een aansprekende manier te presenteren. Waar haal je de tijd en inspiratie vandaan? 

 

Heb je dit jaar geen tijd om zelf aan de slag te gaan, maar wil je wél goede teksten voor je jaarverslag? Teksten die laten zien waar jouw organisatie voor staat? Schakel dan een professionele tekstschrijver in. Mijn naam is Martina Langeveld. Samen met jou maak ik van je jaarverslag een aantrekkelijk marketinginstrument.

Bedrijven-Jaarverslagen-goede-tekst-Lelystad

Goede teksten zorgen voor een jaarverslag
waar je mee scoort

Copywriter met meer dan 25 jaar ervaring

Ik zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak en heb ervaring opgedaan aan de klantzijde én aan de bureauzijde. De uitdagingen waar jij als communicatieadviseur mee te maken krijgt, heb ik zelf ook meegemaakt. Daardoor weet ik waar je behoeftes liggen.

 

Een jaarverslag samenstellen dat het verhaal achter de cijfers vertelt en de organisatie een gezicht geeft, kost veel tijd en inzet. Het begint al met het vaststellen van de inhoud: 

  • Welke projecten wil je in de schijnwerpers zetten? 

  • Welke medewerkers laat je aan het woord? 

  • Wat wil je vertellen over de missie, visie en toekomstplannen? 

 

Bedrijven-Jaarverslagen-goede-tekst-Den-Haag
Bedrijven-jaarverslagen-goede-tekst-Zwolle

Pas als dit duidelijk is, kun je starten met interviews afnemen, artikelen schrijven en afstemmen. Dat doe je er niet zomaar ‘even’ bij. Ik neem dit graag van je over. Want goede teksten schrijven, dát is een vak apart.

 

Brainstorm

We starten met een brainstorm over de inhoud. Daarna ga ik de organisatie in om input te verzamelen en interviews af te nemen. Ook de afstemming neem ik voor mijn rekening. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de voortgang. Zo houd jij tijd over voor andere taken en weet je zeker dat het jaarverslag vóór de deadline klaar is.

 

Taalniveau B1

Onder goede teksten versta ik teksten op taalniveau B1. Oftewel: teksten in ‘gewonemensentaal’, zonder moeilijke woorden en lange zinnen. Ik vind het belangrijk dat je een tekst na 1 keer lezen snapt. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie bij je lezers. 

Goede teksten voor je jaarverslag. Wat leveren
die jou op?
 

Als je nú investeert in goede teksten voor je jaarverslag, dan heb je straks een krachtig communicatiemiddel in handen. Door op een begrijpelijke en duidelijke manier het verhaal achter jouw jaarcijfers te vertellen, win je het vertrouwen van je klanten, investeerders en andere stakeholders. Dit biedt concurrentievoordeel. Daarnaast bevordert een goed jaarverslag de company pride bij je medewerkers.

Bedrijven-Jaarverslagen-goede-tekst-Utrecht
Bedrijven-jaarverslagen-goede-tekst-Rotterdam

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?
 

Wil jij ook goede teksten voor je jaarverslag? Langeveld Communicatie helpt je graag. Je kunt rekenen op:

  • een prettig leesbaar jaarverslag met een aansprekende inhoud 

  • aandacht voor B1-taal, inclusiviteit en diversiteit, waardoor jouw stakeholders zich aangesproken voelen

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven, journalistiek en (eind)redactie

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

  • afspraak is afspraak

Martina combineert een scherp oog voor details en het proces met een creatieve resultaatgerichte manier van schrijven. Ik ben heel blij met de tekst die ze voor mijn bedrijf produceerde en ook met de manier waarop dat is gegaan.

Meer weten

Martina maakt het verschil, ze is duidelijk, komt afspraken na en geeft goede concrete adviezen, ze heeft goede kennis en weet van aanpakken. Je kan makkelijk met haar schakelen. Beveel haar van harte aan.

Meer weten

Dankzij haar kritische, scherpe en persoonlijke manier van benaderen en het meedenken heeft zij uitstekende teksten geschreven. De kwaliteit van de teksten paste heel goed bij hetgeen wat wij willen uitstralen.

Meer weten

Bedrijven-Jaarverslagen-goede-tekst-Amsterdam

Wat kost het?

Schakel je mij in voor jouw teksten? Dan ontvang je een fixed price. Die is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Wil je weten wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen bouwen aan company pride met een aantrekkelijk jaarverslag?

Het gezicht achter Langeveld Communicatie


Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter Langeveld Communicatie. Wil je investeren in je jaarverslag, maar heb je geen tijd om zelf goede teksten te schrijven? Of ontbreekt het je aan de juiste kennis en ervaring? Ik stroop graag mijn mouwen voor je op. Je kunt ook bij mij terecht voor:

 

Ik zet mijn ervaring graag in voor jouw bedrijf. 
 

Bedrijven-jaarverslagen-goede-tekst-Hilversum
bottom of page