top of page

Wil jij weten wat ik als ervaren tekstschrijver Voor jouw klantcommunicatie kan doen?

Bedrijven-tekstschrijver-Lelystad

Speciaal voor bedrijven

Consumenten worden steeds veeleisender. Tegelijkertijd zijn ze minder loyaal. Dit vergt veel van bedrijven. Daarnaast groeit het aantal laaggeletterden gestaag: inmiddels hebben maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders moeite met lezen en schrijven. Klantcommunicatie in begrijpelijke taal (taalniveau B1) wordt daarom steeds belangrijker. Want dan weet je zeker dat je iedereen bereikt. 

 

Om begrijpelijke, inclusieve teksten te schrijven, heb je tijd, kennis en ervaring nodig. Heb je die niet? Schakel dan een professionele tekstschrijver in. Ik ben Martina Langeveld en ik ga graag voor je aan de slag.

Bedrijven-tekstschrijver-Almere

Langeveld Communicatie schrijft begrijpelijke, overtuigende teksten die raken en inspireren

Tekstschrijver met meer dan 25 jaar ervaring

Zoek je een tekstschrijver die is gespecialiseerd in begrijpelijk Nederlands (taalniveau B1) en inclusief taalgebruik? Bij mij ben je aan het juiste adres voor teksten in ‘gewonemensentaal’, zonder lange zinnen, moeilijke woorden of vaktaal. Teksten die iedereen na 1 keer lezen waardeert en begrijpt. Dát is waar ik me als tekstschrijver sterk voor maak. Zo bezorg ik jou trouwe en tevreden klanten.

Welke teksten besteed je uit aan een ervaren tekstschrijver?

Langeveld Communicatie schrijft de teksten die jouw bedrijf nodig heeft om een loyale klantenkring op te bouwen én te behouden: 

Bedrijven-tekstschrijver-Utrecht
Bedrijven-tekstschrijver-Hilversum

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

Overweeg jij om het schrijven van je teksten uit te besteden aan een ervaren tekstschrijver? Bij Langeveld Communicatie profiteer je van: 

  • begrijpelijke en inclusieve teksten (B1-taal)

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen voorop staan 

  • afspraak is afspraak

Ik heb met Martina aan verschillende projecten samengewerkt en zij levert altijd resultaat. Ze creëert inhoud, deelt creatieve ideeën of bewerkt concepten tot gemakkelijk leesbare informatie die de boodschap of de call-to-action overbrengt.

Meer weten

Martina is een uitstekende tekstschrijver die maar weinig input nodig heeft om tot een goede tekst te komen. Ook voor het schrijven van teksten en artikelen voor websites kan ik Martina aanbevelen. Verder is ze prettig in de omgang, professioneel en zeer betrouwbaar.

Meer weten

Martina kan heel goed de aandacht van de lezer pakken en vasthouden met haar originele en duidelijke teksten. Ze doet wat ze belooft én nog een schepje daarbovenop.

 

Meer weten

Bedrijven-tekstschrijver-Amsterdam

Wat kost het?

Ik werk altijd met een fixed price. Die baseer ik op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

Wil je weten wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen bouwen aan begrijpelijke en inclusieve teksten?

Martina Langeveld, tekstschrijver met een passie voor taal


Mijn naam is Martina Langeveld. Ik ben eigenaar van tekstbureau Langeveld Communicatie en ik heb een passie voor taal. Heb je niet voldoende schrijfkennis- en ervaring? Of heb je het zó druk dat je het schrijven van teksten liever uitbesteedt? Ik help je graag. Al meer dan 25 jaar schrijf ik teksten over uiteenlopende onderwerpen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. Oók over jouw product of dienst.

 

Bedrijven-tekstschrijver-Zwolle
bottom of page