top of page

IK Schrijf Pakkende teksten voor de brochures
van jouw bedrijf

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Almere

Speciaal voor bedrijven

Een brochure is een perfect middel om jouw klanten meer te vertellen over je bedrijf en je producten en diensten. Een brochure met pakkende teksten helpt jou om: 

 • je expertise op je vakgebied te laten zien

 • je merkidentiteit te versterken

 • je betrouwbaarheid en geloofwaardigheid te vergroten

 

Als ervaren communicatieadviseur of marketeer weet je natuurlijk precies wat je aan je klanten wilt vertellen. Het probleem zit hem in die pakkende teksten. Hoe schrijf je jouw verhaal zó op dat je klant enthousiast wordt en meer wil weten?

 

Worstel je daarmee? Of heb je geen tijd om zelf te schrijven? Schakel dan een ervaren copywriter in. Mijn naam is Martina Langeveld en ik sta voor je klaar.

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Lelystad

Brochures met pakkende teksten zorgen ervoor dat klanten voor jou kiezen 

Copywriter met meer dan 25 jaar ervaring

Ik zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak. Ik heb aan de klantzijde én aan de bureauzijde gewerkt. Daardoor snap ik waar jouw behoeftes liggen. Ik weet uit eigen ervaring met welke uitdagingen je te maken krijgt als communicatieadviseur of marketeer. Heb jij behoefte aan brochures met pakkende teksten die óók voldoen aan de eisen van Legal en Compliance? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Als copywriter maak ik me sterk voor taalniveau B1, oftewel: ‘gewonemensentaal’. Waarom? Omdat jouw doelgroep teksten in B1-taal gegarandeerd na 1 keer lezen snapt. Ze zijn duidelijk en to the point. Zonder lange zinnen en moeilijke woorden. Ook besteed ik tijdens het schrijven aandacht aan inclusiviteit en diversiteit. Dat doe ik door bepaalde termen wél of juist niet te gebruiken. Zo weet je zeker dat jouw brochures een brede doelgroep aanspreken. 

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Utrecht
Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Zwolle

Wat leveren brochures met pakkende teksten op?

Brochures met pakkende teksten inspireren en hebben overtuigingskracht. Wat dit jou oplevert?

 • Je lezers begrijpen je boodschap na 1 keer lezen en worden enthousiast. De kans dat ze in actie komen en doen wat jij wilt, wordt hierdoor een stuk groter

 • Je bouwt aan je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, waardoor klanten graag bij je kopen

 • Je teksten worden toegankelijk voor een brede doelgroep, je sluit niemand uit

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

Zoek jij iemand die pakkende teksten voor jouw brochures schrijft? Als je kiest voor Langeveld Communicatie, dan kun je rekenen op:

 • teksten die overtuigen, raken en inspireren 

 • aandacht voor B1-taal, inclusiviteit en diversiteit, zodat jouw teksten toegankelijk zijn voor een breed publiek

 • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

 • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

 • afspraak is afspraak

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Den-Haag

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Martina. Na het eerste gesprek had zij al een goed beeld over onze visie en dat heeft ze mooi kunnen verwerken in de websitetekst.

Meer weten

Martina is een professional pur sang. Zij verstaat haar vak en haar toewijding is enorm. Zij kan zich goed aanpassen aan omstandigheden die veranderen. 

Meer weten

Martina is kort gezegd een vakvrouw. Met een kritisch-positieve blik draagt zij bij aan het overbrengen van een boodschap. Deze moet helder zijn maar wel de juiste lading meekrijgen. Zij kan dat als geen ander.

Meer weten

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Amsterdam

Wat kost het?

Leg je een opdracht bij mij neer? Dan ontvang je een fixed price, gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Overtuigende brochures die raken en inspireren zetten je klanten aan tot actie

Het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie


Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie. Heb je behoefte aan pakkende teksten voor je brochures, maar heb je niet genoeg schrijfkennis en -ervaring? Of heb je gewoon geen tijd? Ik help je graag. Je kunt me ook inzetten voor:

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen – van watermanagement en bloembollen tot leningen en verzekeringen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. Oók over jouw product of dienst.
 

Bedrijven-Brochures-pakkende-teksten-Hilversum
bottom of page