top of page

Overtuigende webteksten die raken en inspireren zetten je klanten aan tot actie
 

ZZP-webteksten-Almere

Speciaal voor zzp'ers

Natuurlijk wil je als zzp’er een sprankelende site met pakkende webteksten over jouw product of dienst. Helaas is schrijven niet echt jouw ding. Dat lege beeldscherm en die knipperende cursor zorgen voor een acuut writersblock. Word je al moedeloos bij de gedachte dat je je eigen webteksten moet schrijven? Doe jezelf dan een plezier en schakel een specialist in. Mijn naam is Martina Langeveld en ik ga graag met jouw webteksten aan de slag.

ZZP-webteksten-Lelystad

Langeveld Communicatie maakt jouw webteksten onweerstaanbaar

Tekstbureau met meer dan 25 jaar ervaring

 

Zoek je een tekstbureau dat met veel plezier jouw webteksten schrijft? Bij Langeveld Communicatie ben je in goede handen. Je profiteert van meer dan 25 jaar kennis en ervaring. Bovendien kun je rekenen op webteksten in ‘gewonemensentaal’ (taalniveau B1). Oftewel: teksten die je na 1 keer lezen snapt. Zonder lange zinnen en moeilijke woorden, maar duidelijk en to the point. Dát is waar Langeveld Communicatie voor staat.

 

ZZP-webteksten-Utrecht
ZZP-webteksten-Hilversum

Wat leveren begrijpelijke webteksten jou op?

Het is absoluut de moeite waard om te investeren in duidelijke en begrijpelijke webteksten, zonder lange zinnen, moeilijke woorden en vaktaal. Een greep uit de voordelen:

  • Je lezers begrijpen je webteksten na 1 keer lezen. De kans dat ze in actie komen en doen wat jij wilt, wordt hierdoor een stuk groter

  • Je bouwt aan je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, waardoor klanten graag bij je kopen

  • Je teksten worden toegankelijk voor een brede doelgroep

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

 

Besteed jij het schrijven van je teksten uit aan tekstbureau Langeveld Communicatie? Dan profiteer je van: 

  • teksten die overtuigen, raken en inspireren, toegankelijk voor een breed publiek (B1-taal)

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

  • afspraak is afspraak

ZZP-webteksten-Den-Haag

Martina combineert een scherp oog voor details en het proces met een creatieve resultaatgerichte manier van schrijven. Ik ben heel blij met de tekst die ze voor mijn bedrijf produceerde en ook met de manier waarop dat is gegaan.

Meer lezen

Martina maakt het verschil, ze is duidelijk, komt afspraken na en geeft goede concrete adviezen, ze heeft goede kennis en weet van aanpakken. Je kan makkelijk met haar schakelen. Beveel haar van harte aan.

Meer lezen

Dankzij haar kritische, scherpe en persoonlijke manier van benaderen en het meedenken heeft zij uitstekende teksten geschreven. De kwaliteit van de teksten paste heel goed bij hetgeen wat wij willen uitstralen.

 

Meer lezen

ZZP-webteksten-Amsterdam

Wat kost het?

Voorafgaand aan de opdracht, ontvang je van mij een fixed price. Deze is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Nieuwsgierig naar wat je krijgt voor dit bedrag?

Samen bouwen aan webteksten waarmee je klanten voor je wint?

 

 

Het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie

 

Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie. Heb je niet voldoende schrijfkennis en -ervaring? Of heb je gewoon geen tijd? Laat het schrijven van je webteksten dan aan mij over. Ik sta ook voor je klaar als je behoefte hebt aan: 

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen – van watermanagement en bloembollen tot leningen en verzekeringen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. 

ZZP-webteksten-Zwolle
bottom of page