top of page

Martina Langeveld, copywriter met een passie voor taal

Anker_over

Mijn naam is Martina Langeveld. Ik ben copywriter en gespecialiseerd in taalniveau B1. Oftewel: ‘gewonemensentaal’. Ik ben al mijn hele leven gek op taal. Grammaticale regels en gekke taalfeitjes blijven op de een of andere manier in mijn geheugen plakken. Daardoor heeft de Nederlandse taal geen geheimen voor mij. Ik wéét wanneer je hun of hen gebruikt, wanneer je woorden los of aan elkaar schrijft en of dat betekenisverschil oplevert. Dit helpt mij als copywriter enorm bij het schrijven van begrijpelijke en foutloze teksten. 

 

Interesse in mensen
Ik ben erg geïnteresseerd in mensen: Wat drijft ze? Wat is hun passie? Mensen interviewen vind ik dan ook een van de leukste onderdelen van mijn werk als copywriter. Ik vind het een eer om een kijkje te krijgen in hun persoonlijke leven en hun verhaal zo mooi mogelijk op te schrijven. 

Favoriete tekstsoorten

Mijn passies voor taal en interviewen kan ik helemaal kwijt in mijn favoriete tekstsoorten: consumentenbrieven, webteksten en persoonlijke verhalen (storytelling). Drie vormen van communicatie die op het eerste gezicht ver uit elkaar liggen, maar toch één ding gemeen hebben: om effect te hebben, moeten ze raken en inspireren. Als ik dat als copywriter weet te bereiken bij een lezer, dan is een tekst voor mij geslaagd.

Over Martina-Afbeelding Martina
Over Martina collage

 Typisch Martina

  • is gek op bitterballen, slagroom, pannenkoeken en ijs 

  • wandelt, fietst en fitnest om al dat lekkere eten weer te compenseren :-)

  • reist graag, zowel binnen als buiten Europa 

  • verlegt haar grenzen door dingen die ze eng vindt, tóch te doen. Denk aan paragliden, parasailen, buggy rijden, dune bashing en ziplinen

  • wil graag ‘zen’ zijn, maar is eigenlijk ontzettend ongeduldig

  • zit graag achter op de motor bij haar man David en doorkruist zo heel Nederland

  • is gek op schommelen

Meer weten?
Wil je weten of ik de juiste copywriter ben voor jouw schrijf-

of redigeeropdracht? Bel me of stuur me een mailtje.
Spreken we elkaar binnenkort?

T: 06-83 62 65 27
E: martina@langeveldcommunicatie.nl

bottom of page