top of page

Nieuwsbrieven schrijven stressvol? Niet als je Langeveld Communicatie inschakelt

ZZP-nieuwsbrieven-schrijven-Almere

Speciaal voor zzp'ers

Een nieuwsbrief is voor jou als zzp’er een wezenlijk onderdeel van je marketingstrategie. Het is hét middel om in contact te komen met nieuwe klanten en in contact te blijven met je bestaande klanten. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen:

 • bouw je een sterk merk op

 • win je het vertrouwen van je klanten

 • breng je je producten- en dienstenaanbod onder de aandacht

 

De voordelen zijn duidelijk. Maar waar haal je interessant nieuws vandaan? En hoe zorg je voor leuke, aansprekende teksten? Krijg je stress als je alleen al denkt aan nieuwsbrieven schrijven? Mijn naam is Martina Langeveld en ik neem het graag van je over.

ZZP-nieuwsbrieven-schrijven-Lelystad

Nooit meer zelf nieuwsbrieven schrijven?

Tekstbureau met meer dan 25 jaar ervaring

Zoek je een tekstbureau dat jouw nieuwsbrieven voor je wil schrijven? Langeveld Communicatie staat voor je klaar. Je profiteert van meer dan 25 jaar kennis en ervaring. Bovendien kun je rekenen op nieuwsbrieven in ‘gewonemensentaal’ (taalniveau B1). Geen lange zinnen en moeilijke woorden, maar teksten die je na 1 keer lezen snapt. Duidelijk en to the point. Dáár staat Langeveld Communicatie voor.

ZZP-Nieuwsbrieven-schrijven-Den-Haag
ZZP-nieuwsbrieven-schrijven-Rotterdam

Nieuwsbrieven niet zelf schrijven maar uitbesteden: wat levert dat op?

 

Wil jij nieuwsbrieven inzetten om in contact te komen met je klanten, maar is zelf schrijven geen optie? Laat deze klus aan mij over, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je nieuwsbrieven zitten altijd op tijd in de mailbox van je klant, want ik maak een overzichtelijke planning voor je, inclusief deadlines

 • Je zit nooit meer om onderwerpen verlegen, want die bedenken we gewoon samen

 • Door regelmatig van je te laten horen, bouw je aan je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Het gevolg? Klanten kopen graag bij je

 • Jouw nieuwsbrieven sluiten perfect aan op de belevingswereld van jouw doelgroep 

 • De boodschap is na 1 keer lezen duidelijk. Daardoor komen je klanten sneller in actie en dat is precies wat jij wilt

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

Kies jij ervoor om je nieuwsbrieven niet zelf te schrijven maar besteed je dit uit aan Langeveld Communicatie? Dan kun je rekenen op: 

 • nieuwsbrieven die overtuigen, raken en inspireren, toegankelijk voor een breed publiek (B1-taal)

 • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van nieuwsbrieven schrijven en communicatieadvies

 • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

 • afspraak is afspraak

ZZP-Nieuwsbrieven-schrijven-Utrecht

Martina heeft de teksten van mijn website herschreven. Het was een mooi proces met interviews en reviewsessies. Martina stelde goede vragen en zette mij geregeld flink aan het denken. Met het resultaat ben ik meer dan tevreden. 

Meer weten

Martina is zeer serieus in wat zij het beste kan; copywriting, creatieve content maken en copy editing. Ze brengt projecten vooruit door energiek te zijn en deadlines te halen. 

Meer weten

Martina is een zeer professionele communicatieprofessional en ook als persoon erg fijn om mee te werken. Ze denkt mee en is proactief. Kortom, een topper om mee samen te werken.

Meer weten

ZZP-Nieuwsbrieven-schrijven-Amsterdam

Wat kost het?

Besluit je om mij in te schakelen voor jouw teksten? Dan krijg je van mij een fixed price. Die is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Wil je weten wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Je klanten overtuigen met ijzersterke nieuwsbrieven?

Het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie


Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie. Heb je niet voldoende schrijfkennis en -ervaring? Of heb je gewoon geen tijd? Ik vind nieuwsbrieven schrijven ontzettend leuk. Hetzelfde geldt voor het schrijven van:

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen – van watermanagement en bloembollen tot leningen en verzekeringen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. 
 

ZZP-nieuwsbrieven-schrijven-Zwolle
bottom of page