top of page

Op zoek naar een Tekstschrijver die sterk is in teksten voor overheidswebsites? 

Overheid-tekstschrijver-website-Lelystad

Speciaal voor de overheid

Burgers met een vraag wil je natuurlijk zo goed mogelijk helpen. De website is daarvoor het perfecte middel. Door (beleids)informatie duidelijk te presenteren, vinden ze snel het antwoord dat ze zoeken. Dat zorgt voor tevreden burgers én het scheelt ook nog eens een heleboel telefoontjes. 

 

Voorwaarde daarbij is wél dat alle informatie is geschreven op taalniveau B1. Oftewel: in duidelijk en begrijpelijk Nederlands. Nóg beter is het als het taalgebruik ook inclusief is, zodat je álle burgers aanspreekt. Een flinke uitdaging die behoorlijk wat tijd vraagt van jou als communicatieadviseur. Heb je behoefte aan ondersteuning? Mijn naam is Martina Langeveld. Ik ben tekstschrijver en ga graag voor jouw website aan de slag.

Overheid-tekstschrijver-website-Almere

Met duidelijke, begrijpelijke en inclusieve webteksten win je het vertrouwen van burgers

Tekstschrijver met meer dan 25 jaar ervaring

Zoek jij een tekstschrijver voor jouw website? Een ervaren copywriter die is gespecialiseerd in begrijpelijk Nederlands (taalniveau B1) en inclusief taalgebruik? Ik neem jouw online communicatie graag van je over. Je offline communicatie ook trouwens. Ik schrijf in ‘gewonemensentaal’, zonder lange zinnen, moeilijke woorden of vaktaal. Zo weet je zeker dat elke burger jouw boodschap na 1 keer lezen begrijpt.

Overheid-tekstschrijver-website-Den-Haag
Overheid-tekstschrijver-website-Hilversum

Een tekstschrijver inschakelen voor jouw website: wat levert dat op?

De laatste jaren zijn burgers steeds veeleisender en mondiger geworden. Ze willen de ideeën achter overheidsbeleid en -procedures begrijpen en laten zich niet meer zomaar iets vertellen. Hoe duidelijker en begrijpelijker de teksten op overheidswebsites zijn, hoe groter de kans dat burgers snel het antwoord op hun vraag vinden.

 

Daarom is het slim om te investeren in een tekstschrijver die voor jouw website teksten in gewonemensentaal schrijft. Dan profiteer je van de volgende voordelen: 

  • Burgers begrijpen de informatie op de website na 1 keer lezen. De kans dat ze in actie komen en doen wat jij wilt, wordt hierdoor een stuk groter

  • Duidelijke en begrijpelijke informatie zorgt ervoor dat burgers de overheid zien als een betrouwbare en geloofwaardige partij

  • Informatie wordt toegankelijk voor een brede doelgroep, je sluit niemand uit

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

Denk jij erover om een tekstschrijver in te schakelen voor jouw website? Als je kiest voor Langeveld Communicatie, dan kies je voor:

  • teksten die informeren, overtuigen en aanzetten tot actie

  • aandacht voor B1-taal, inclusiviteit en diversiteit, zodat jouw teksten toegankelijk zijn voor álle burgers

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

  • afspraak is afspraak

Overheid-tekstschrijver-website-Rotterdam

Ik heb met Martina aan verschillende projecten samengewerkt en zij levert altijd resultaat. Ze creëert inhoud, deelt creatieve ideeën of bewerkt concepten tot gemakkelijk leesbare informatie die de boodschap of de call-to-action overbrengt.

Meer weten

Martina is een uitstekende tekstschrijver die maar weinig input nodig heeft om tot een goede tekst te komen. Ook voor het schrijven van teksten en artikelen voor websites kan ik Martina aanbevelen. Verder is ze prettig in de omgang, professioneel en zeer betrouwbaar.

Meer weten

Martina kan heel goed de aandacht van de lezer pakken en vasthouden met haar originele en duidelijke teksten. Ze doet wat ze belooft én nog een schepje daarbovenop.

Meer weten

Overheid-tekstschrijver-website-Amsterdam

Wat kost het?

Mag ik aan de slag met jouw teksten? Dan krijg je van mij een fixed price. Die is gebaseerd op mijn uurtarief van
€ 85 exclusief 21% btw.

 

Wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen toewerken naar webteksten die een breed publiek aanspreken?

Martina Langeveld, tekstschrijver met een passie voor taal


Mijn naam is Martina Langeveld. Ik ben eigenaar van tekstbureau Langeveld Communicatie en ik heb een passie voor taal. Zit jij regelmatig met je handen in je haar als je een webtekst moet schrijven? Of heb je het gewoon veel te druk? Ik help je graag. Je bent mij ook aan het juiste adres voor:

 

Al meer dan 25 jaar schrijf ik teksten over uiteenlopende onderwerpen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. Ook complexe beleidsinformatie vertaal ik naar prettig leesbare teksten.

Overheid-tekstschrijver-website-Arnhem
bottom of page