top of page

de teksten voor jouw personeelsblad laten schrijven door een ervaren copywriter? 

Bedrijven-Personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Lelystad

Speciaal voor bedrijven

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om medewerkers voor je organisatie te behouden. De banen liggen immers voor het oprapen. Wil je goede mensen graag binnenhouden? Dan is aansprekende interne communicatie je geheime wapen. Een van de middelen die je kunt inzetten, is het personeelsblad. Daarmee versterk je het gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid bij jouw bedrijf. 

 

Vind je dit een goed idee, maar krijg je acuut vlekken in je nek als je zelf de redactie van je personeelsblad moet doen? Bedenk dan dat je deze teksten ook kunt laten schrijven. Mijn naam is Martina Langeveld en ik heb veel ervaring met het schrijven en redigeren van teksten voor personeelsbladen. Ook de coördinatie van jouw personeelsblad neem ik graag van je over.

Bedrijven-Personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Almere

Met een goed geschreven personeelsblad
houd je je medewerkers vast 

Copywriter met meer dan 25 jaar ervaring

Ik houd me al meer dan 25 jaar bezig met schrijven en vind het nog steeds het mooiste vak dat er is. Ik heb ervaring opgedaan aan de klantzijde én aan de bureauzijde. Daardoor ken ik de uitdagingen waar jij als communicatieadviseur dagelijks mee worstelt. Ook snap ik waar jouw behoeftes liggen. 

 

Elk kwartaal een personeelsblad samenstellen met interessante verhalen doe je er niet ‘even’ bij. Dit kost veel tijd: onderwerpen verzinnen, interviews afnemen, artikelen schrijven en afstemmen … Je hebt er bijna een dagtaak aan. Hoe fijn is het dan als je de teksten voor jouw personeelsblad kunt laten schrijven door een ervaren copywriter? Iemand met journalistieke en redactionele ervaring én respect voor deadlines.

Bedrijven-Personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Den-Haag
Bedrijven-personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Hilversum

Taalniveau B1

Ik schrijf altijd op taalniveau B1. Oftewel: in ‘gewonemensentaal’. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat je een tekst na 1 keer lezen snapt. Dus geen moeilijke woorden en lange zinnen. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie bij je lezers. 

 

Ik houd ook rekening met inclusiviteit en diversiteit. Dat doe ik door bepaalde termen wél of juist niet te gebruiken. Dus kies je ervoor om mij de teksten voor jouw personeelsblad te laten schrijven? Dan weet je zeker dat iedereen binnen jouw bedrijf zich aangesproken voelt. 

De teksten voor je personeelsblad laten schrijven door een professional. Wat levert dit op?
 

Het verloop onder medewerkers is hoog. Als je ze wilt binnenhouden, is het slim om te investeren in company pride. Eén van de manieren om dit te doen, is elk kwartaal een mooi personeelsblad maken, boordevol verhalen waar je als medewerker een trots gevoel van krijgt. 

 

Kies je ervoor om Langeveld Communicatie de teksten voor jouw personeelsblad te laten schrijven? Dan heb je er zelf bijna geen omkijken meer naar:

  • Ik ben aanwezig bij de redactievergadering. Als je wilt, zit ik de vergadering voor

  • Na de redactievergadering ga ik zelfstandig aan de slag met interviewen, schrijven en afstemmen 

  • In de tussentijd bewaak ik de planning en houd ik jou op de hoogte van de voortgang

 

Natuurlijk haal ik de deadline. Dáár kun je op vertrouwen.

Bedrijven-Personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Utrecht
Bedrijven-personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Rotterdam

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?
 

Kies jij ervoor om de teksten voor je personeelsblad door Langeveld Communicatie te laten schrijven? Dan kun je rekenen op:

  • een goede mix van onderwerpen, die ik in overleg met jou bepaal 

  • aandacht voor B1-taal, inclusiviteit en diversiteit, zodat iedereen binnen jouw organisatie zich aangesproken voelt

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en (eind)redactie van personeelsbladen

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

  • afspraak is afspraak

Martina kan heel goed de aandacht van de lezer pakken én vasthouden met haar originele en duidelijke teksten.

Meer weten

Martina geeft proactief sturing aan het proces en dat is belangrijk, want als ondernemer heb je al veel andere zaken aan je hoofd: Martina ontzorgt.

 

Meer weten

Nu weet ik wat er bedoeld wordt met taalniveau B1. Geweldige teksten, helder, duidelijk, eenvoudig en to the point.

Meer weten

Bedrijven-Personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Amsterdam

Wat kost het?

Besluit je om mij in te schakelen voor jouw teksten? Dan krijg je van mij een fixed price. Die is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Wil je weten wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen bouwen aan  een aantrekkelijk personeelsblad?

Het gezicht achter Langeveld Communicatie


Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter Langeveld Communicatie. Wil je investeren in je personeelsblad, maar heb je niet genoeg ervaring om de artikelen zelf te schrijven? Of heb je gewoon geen tijd? Je kunt de teksten ook laten schrijven. Ik ga graag voor je aan de slag. Ik heb ook veel ervaring met:

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze artikelen voor personeelsbladen geschreven en ben ik voorzitter geweest van verschillende redactieraden. Die ervaring zet ik graag in voor jouw bedrijf. 
 

Bedrijven-personeelsbladen-teksten-laten-schrijven-Zwolle
bottom of page