top of page

Met pakkende social media posts laat jij zien
waar je als ondernemer voor staat

ZZP-social-media-post-Lelystad

Speciaal voor zzp'ers

Jezelf laten zien op social media. Als zzp’er ontkom je er niet aan als je op zoek bent naar klanten. Maar ja, waar moet je het over hebben? Zo veel bijzonders heb je niet te vertellen, vind je. Dus waar haal je inspiratie vandaan voor een leuke en pakkende social media post? Bij het woord ‘contentstrategie’ krijg je het helemáál Spaans benauwd. ‘Morgen plaats ik iets op LinkedIn’, beloof je jezelf. Om aan het eind van de dag te constateren dat het wéér niet is gelukt. 

 

Herken je dit, maar wil je tóch zichtbaar zijn op Facebook, Instagram of LinkedIn? Besteed het schrijven van social media posts dan uit aan een professionele tekstschrijver. Mijn naam is Martina Langeveld en ik stroop graag mijn mouwen voor je op.

ZZP-social-media-post-Almere

Met overtuigende social media posts vergroot je je expertstatus

Tekstbureau met meer dan 25 jaar ervaring

 

Zoek je een tekstbureau dat met veel plezier een contentstrategie voor jouw bedrijf ontwikkelt en ook nog eens al jouw social media posts schrijft? Bij Langeveld Communicatie kun je rekenen op meer dan 25 jaar kennis en ervaring. Samen bepalen we:

  • op welke social media je zichtbaar bent

  • hoe vaak je een social media post plaatst

  • waar je het over hebt

 

Vervolgens schrijf ik voor jou pakkende social media posts, waarmee je potentiële klanten raakt en inspireert. Dat doe ik in ‘gewonemensentaal’ (taalniveau B1). Dus geen lange zinnen en moeilijke woorden, maar duidelijk en to the point. Dát is waar Langeveld Communicatie voor staat.

ZZP-social-media-post-Den-Haag
ZZP-social-media-post-Zwolle

Wat leveren pakkende social media posts jou op?
 

Het is absoluut de moeite waard om te investeren in je zichtbaarheid op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Want met pakkende social media posts:

  1. zorg je voor naamsbekendheid - Door regelmatig berichten te plaatsen op social media, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en bouw je aan je naamsbekendheid. Potentiële klanten leren jou en je bedrijf kennen en denken daardoor sneller aan jou als ze op zoek zijn naar specifieke producten of diensten

  2. bouw je relaties op - Door in je social media posts waardevolle inhoud te delen en zelf te reageren op berichten van anderen, bouw je nuttige relaties op. Wie weet leidt dit in de toekomst wel tot mooie zakelijke kansen

  3. laat je zien dat je een expert bent op je vakgebied – Het is slim om een aantal onderwerpen uit te kiezen waar je regelmatig een social media post over schrijft. Daardoor gaat je doelgroep jou zien als een kenner op je vakgebied. Dus aan wie denken ze als ze straks een expert nodig hebben? Precies!

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

 

Besteed jij het schrijven van je social media posts uit aan tekstbureau Langeveld Communicatie? Dan profiteer je van: 

  • social media posts die overtuigen, raken en inspireren, toegankelijk voor een breed publiek (B1-taal)

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen centraal staan 

  • afspraak is afspraak

ZZP-social-media-post-Utrecht

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Martina. Na het eerste gesprek had zij al een goed beeld over onze visie en dat heeft ze mooi kunnen verwerken in de websitetekst.

Meer weten

Martina is een professional pur sang. Zij verstaat haar vak en haar toewijding is enorm. Zij kan zich goed aanpassen aan omstandigheden die veranderen. 

Meer weten

Martina is kort gezegd een vakvrouw. Met een kritisch positieve blik draagt zij bij aan het overbrengen van een boodschap. Deze moet helder zijn maar wel de juiste lading meekrijgen. Zij kan dat als geen ander.

Meer weten

ZZP-social-media-post-Amsterdam

Wat kost het?

Leg je een opdracht bij mij neer? Dan krijg je van mij een fixed price. Die is gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

 

Wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen bouwen aan een contentstrategie voor je social media?

Het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie


Ik ben Martina Langeveld en ik ben het gezicht achter tekstbureau Langeveld Communicatie. Zit je regelmatig met je handen in je haar als je een social media post moet schrijven? Of heb je gewoon geen tijd? Laat het schrijven voor je social kanalen dan aan mij over. Hetzelfde geldt voor je:

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen, waaronder veel social media posts. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. 
 

ZZP-social-media-post-Hilversum
bottom of page