top of page

Langeveld Communicatie helpt de overheid bij inclusieve offline en online communicatie

Overheid-online-communicatie-Lelystad

Speciaal voor de overheid
De meeste overheden streven naar inclusiviteit. Dat betekent dat je complexe (beleids)informatie toegankelijk moet maken voor burgers met verschillende achtergronden, leeftijden en opleidingsniveaus. Daarnaast groeit het aantal laaggeletterden in ons land gestaag: inmiddels hebben maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders moeite met lezen en schrijven. Overheidscommunicatie in begrijpelijke taal (taalniveau B1) wordt daarom steeds belangrijker. Want dan weet je zeker dat je niemand uitsluit. 

 

Voor inclusieve en begrijpelijke offline en online communicatie heb je tijd, kennis en ervaring nodig. Of je schakelt een professionele tekstschrijver in. Ik ben Martina Langeveld en ik neem het schrijven van inclusieve B1-teksten graag van je over.

Overheid-online-communicatie-Almere

Wil jij weten hoe je offline en online communicatie Toegankelijk maakt voor burgers?

Tekstschrijver met meer dan 25 jaar ervaring
 

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die is gespecialiseerd in inclusief taalgebruik en begrijpelijk Nederlands (taalniveau B1) voor de overheid? Ik neem jouw offline en online communicatie graag onder handen.

 

Ik schrijf in ‘gewonemensentaal’, zonder lange zinnen, moeilijke woorden of vaktaal. Zo weet je zeker dat elke burger jouw boodschap na 1 keer lezen begrijpt.

Overheid-Online-communicatie-Den-Haag
Overheid-online-communicatie-Zwolle

Welke offline en online communicatie besteed je uit aan een ervaren tekstschrijver?

Langeveld Communicatie schrijft de teksten die overheidsinstellingen nodig hebben om op een inclusieve manier met hun burgers te communiceren. Ik heb ervaring met offline en online communicatie: 

 

Waarom kiezen voor Langeveld Communicatie?

Overweeg jij om het schrijven van je offline en online communicatie uit te besteden aan een ervaren tekstschrijver? Bij Langeveld Communicatie profiteer je van: 

  • begrijpelijke en inclusieve teksten (B1-taal)

  • een betrouwbare sparringpartner met 25 jaar ervaring op het gebied van schrijven en communicatieadvies

  • een klantgerichte aanpak, waarbij jouw wensen voorop staan 

  • afspraak is afspraak

Overheid-Online-communicatie-Utrecht

Martina heeft de teksten van mijn website herschreven. Het was een mooi proces met interviews en reviewsessies. Martina stelde goede vragen en zette mij geregeld flink aan het denken. Met het resultaat ben ik meer dan tevreden. 

Meer weten

Martina is zeer serieus in wat zij het beste kan; copywriting, creatieve content maken en copy editing. Ze brengt projecten vooruit door energiek te zijn en deadlines te halen. 

Meer weten

Martina is een zeer professionele communicatieprofessional en ook als persoon erg fijn om mee te werken. Ze denkt mee en is proactief. Kortom, een topper om mee samen te werken.

Meer weten

Overheid-Online-communicatie-Amsterdam

Wat kost het?

Ik werk altijd met een fixed price, gebaseerd op mijn uurtarief van € 85 exclusief 21% btw.

Wil je weten wat ik allemaal doe voor dit bedrag?

Samen bouwen aan begrijpelijke en inclusieve offline en online communicatie?

Martina Langeveld, tekstschrijver met een passie voor taal


Mijn naam is Martina Langeveld. Ik ben eigenaar van tekstbureau Langeveld Communicatie en ik heb een passie voor taal. Heb je niet voldoende schrijfkennis- en ervaring? Of heb je het zó druk dat je het schrijven van teksten liever uitbesteedt? Ik help je graag.

 

Al meer dan 25 jaar schrijf ik teksten over uiteenlopende onderwerpen. Mijn ervaring is dat ik met een duidelijke briefing, gedegen input en constructieve feedback overal over kan schrijven. Ook complexe overheidsinformatie vertaal ik naar prettig leesbare teksten.

 

Overheid-Online-communicatie-Arnhem
bottom of page