top of page
Zoeken

Where the magic happens

Buiten je comfortzone vind je de plek ‘where the magic happens’. Dat is zó waar. Als je wilt groeien, moet je soms je veilige haven verlaten.


Doodeng

Toen ik midden 20 was, vond ik spreken in het openbaar doodeng. Ik werkte als copywriter bij een communicatiebureau dat ook trainingen gaf. Ik keek altijd enorm op naar de trainers. ‘Wow, dat ze dat durven’, dacht ik toen. Van het idee alleen al kreeg ik spontaan de zenuwen.


Gewoon doen

In de afgelopen jaren heb ik me over mijn angst voor spreken in het openbaar heen gezet. Gewoon door het te doen. En toen kwam ik erachter dat ik het eigenlijk ontzettend leuk vind. Daarom geef ik tegenwoordig ook communicatietrainingen. Dit doe ik via een van mijn vaste opdrachtgevers: Papier is passé.


Vis in het water

Eergisteren gaf ik de workshop ‘Lezersgericht schrijven’ bij een grote overheidsinstelling. Het was een supergemotiveerde en leergierige groep. Daar krijg ik altijd ontzettend veel energie van. De eerste 5 minuten ervaar ik nog een gezonde spanning, maar daarna voel ik me als een vis in het water.


Buiten je comfortzone

Mooi om te zien waar een stap buiten je comfortzone toe kan leiden.

Ik kijk nu al uit naar de volgende training.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page