top of page
Zoeken

Boekhouder to the rescue

Doe jij je eigen boekhouding als zzp’er? Ik dacht: dat doe ik wel even. Die onlinepakketten zijn tegenwoordig zo geavanceerd. Dus hoe moeilijk kan het zijn? Vol goede moed schafte ik e-boekhouden aan en begon met de bijbehorende gratis cursus. Na 4 uur ploeteren was ik de wanhoop nabij: er klopte geen bal van.


Boekhouden is een vak Via Google vond ik gelukkig een boekhouder bij mij in de buurt die mij wel wilde helpen. Na twee uur had ik een kloppende boekhouding. Wat een opluchting. Boekhouden is écht een vak. Facturen maken en inboeken lukt me nog wel, maar al het andere laat ik graag aan de specialist over. Dat scheelt mij een hoop tijd en frustratie, want ik heb niks met cijfers.


Schakel een professional in Hetzelfde geldt ook voor mijn vak: tekstschrijven. Dat is alleen leuk als taal zeg maar écht jouw ding is. Maar krijg je al buikpijn als je alleen al denkt aan dat lege beeldscherm en die knipperende cursor? Doe jezelf dan een lol en schakel een professional in. Dat geeft een hoop rust, weet ik uit ervaring.


Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van teksten in ‘gewonemensentaal’ die raken en inspireren? Ik help je graag.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page