top of page
IMG_1091.jpeg

aanpak

Hou jij van efficiënt en praktisch? Ik ook. In 3 stappen schrijven we samen de perfecte tekst. Samen? Ja, inderdaad. Jij bent een onmisbare schakel in het schrijfproces. Samen werken we toe naar een tekst die:

✓    is geschreven in 'gewonemensentaal' (B1-taal)

✓    perfect is afgestemd op de doelgroep

✓    jouw boodschap duidelijk overbrengt

✓    ervoor zorgt dat jij je doel bereikt

✓    lezers in beweging zet

✓    géén spel- en d/t-fouten meer bevat

✓    leest als een trein

Ankeraanpak
Aanpak-Martina

Stap 1: opdracht bespreken 

We beginnen met een briefingsgesprek. Want voor een succesvol resultaat is het belangrijk dat de opdracht vóór de start helemaal helder is. We nemen samen je wensen door en ik adviseer je over de beste vorm en stijl voor jouw tekst.

Vervolgens krijg je een offerte. Daarin leg ik uit hoe ik de opdracht aanpak en wat dit kost. Je krijgt altijd een fixed price. Dus geen verrassingen achteraf.

Stap 2: tekst schrijven of redigeren

Als jij akkoord hebt gegeven op de offerte en de aanpak, ga ik voor je aan de slag. Nu kun jij achteroverleunen. Ik structureer, formuleer, schrap en schaaf en maak zo een eerste opzet van de tekst.

Aanpak-toetsenbord
Hoe-kan-ik-je-helpen-toetsenbord

stap 3 feedback verwerken

Zodra de eerste versie van de tekst klaar is, ben jij aan zet. Jij checkt of de boodschap overkomt zoals jij wilt en of de inhoud klopt. Met jouw feedback scherp ik de tekst aan. Voor een tekst die moet overtuigen, prikkelen of inspireren is concrete feedback écht onmisbaar. Soms zijn we al na één feedbackronde klaar. Maar af en toe zijn er meer rondes nodig. Ik blijf net zo lang schaven totdat jij tevreden bent.

geïnteresseerd?

Wil je mij inzetten voor een schrijf- of redigeeropdracht? Bel me dan of stuur me een mailtje. 

Wie weet spreken we elkaar binnenkort.

T: 06-83 62 65 27
E: martina@langeveldcommunicatie.nl

Hoe kan ik je helpen-laptop
bottom of page