top of page
Zoeken

Wow, ben ik dat?

Vakmanschap, perfectie, daadkracht, echtheid en enthousiasme. ‘Wow, ben ik dat?’, denk ik als ik de 5 kaarten voor me zie liggen. Samen met mijn businesscoach Adinda Keizer speel ik het Vindjeklantspel. Ik heb dik een uur zitten wikken en wegen, met deze 5 merkwaarden als resultaat.


Vakmanschap, perfectie en daadkracht herken ik meteen. Ik doe mijn werk graag heel goed en hou van actie. Maar echtheid en enthousiasme voelen ‘nieuw’ voor mij. En toch is dat ook typisch Martina.


Als ik iets leuk vind of als iets me positief raakt, dan gaan mijn ogen stralen en praat ik er vol vuur over. Dat gaat vanzelf. Ik heb het zelf niet eens door, maar achteraf hoor ik vaak dat ik zo enthousiast overkom. Leuk dat ik via dit spel een andere kant van mezelf leer kennen.


Hoe langer ik naar de kaarten kijk, hoe beter het voelt. Ja, hiermee onderscheid ik me van mijn collega-tekstschrijvers. Bedankt voor deze waardevolle sessie, Adinda.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page