top of page
Zoeken

Haal het beste uit jezelf: neem een Business coach

Toen ik een halfjaar geleden startte met mijn eigen bedrijf, stond 1 ding voor mij als een paal boven water: ik wilde gecoacht worden. Als je als sporter het beste uit jezelf wilt halen, dan neem je een coach in de arm. Dus waarom zou dat voor ondernemers anders zijn?


Schot in de roos

Ik kwam terecht bij Adinda Keizer van Vindjeklant. Een schot in de roos. We hadden meteen een klik. Wat me vooral aanspreekt, is Adinda’s no-nonsense-aanpak. Zij gaat ervan uit dat als je ergens energie in steekt, die er ook weer uitkomt. Een waarheid als een koe. En daarnaast is ze lekker pragmatisch, net als ik.


Raad en daad

Een halfjaar lang heeft Adinda me met raad en daad terzijde gestaan. Ik heb:

· gewerkt aan mijn merkwaarden

· mijn ideale klant in kaart gebracht

· een pitch geschreven

· geleerd hoe ik een verkoopgesprek moet voeren

· tips gekregen voor het schrijven van een overtuigende offerte


Verder bouwen Ik keek elke keer weer uit naar de coachingssessies. Donderdag 8 juni had ik de laatste. De tijd is écht voorbijgevlogen. Mede dankzij Adinda’s ondersteuning staat mijn bedrijf nu als een huis. Ik heb al veel leuke klanten mogen helpen met hun teksten. Ik bouw dan ook met veel plezier verder aan Langeveld Communicatie.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page